Zoek jij een luisterend oor?

  • Heb je geen idee waar je moet beginnen?

  • Ben je op zoek naar goede begeleiding tijdens de scheiding?

  • Wil je je kind er zo goed mogelijk doorheen helpen?

  • Worstel je met emoties, zoals angst, verdriet en woede?

  • Heb je genoeg van alle ruzie en discussies?

Je zag de scheiding misschien helemaal niet aankomen, of het is juist al langere tijd een onderwerp van gesprek tussen jou en je partner. Ook kan het zijn dat je al langer van elkaar gescheiden leeft. Wat de situatie ook is, in welke fase je ook zit, je kunt je totaal uit het veld geslagen voelen door alles wat een scheiding met zich meebrengt. En hoe je je ook voelt, besef dat jouw emoties niet vreemd zijn en dat ze er mogen zijn.

Niet elke scheiding loopt uit op een drama, maar het is wel een tijd waarin je min of meer gedwongen wordt goed na te denken over de gevolgen voor jou en je kinderen. In tijden van emotie en stress kun je daar best een beetje hulp bij gebruiken. Je wilt immers verder met je leven. Dat is niet alleen belangrijk voor jou, maar ook voor je kinderen. En hoe pak je dat het beste aan?

AANBOD VOOR OUDERS

 

E-ZINE SCHEIDINGSWIJS

Elke maand waardevolle tips over scheiden en kinderen in je mailbox.

STOPPEN ALS PARTNERS, DOORGAAN ALS OUDERS

ScheidingsWIJS werkt samen met jou aan het vormgeven van de nieuwe en veranderende'gezinssituatie'. We leren je omgaan met je emoties, beter contact met je ex-partner en hoe je ruzie en onvrede voorkomt als je bijvoorbeeld afspraken wilt maken over de zorg voor de kinderen of je eigen grenzen aan wilt geven. Zo krijg je je leven weer op de rit en kun je weer bouwen aan een nieuwe toekomst. 


€ 85 p.p./ 127,50 (per stel/p/uur)

WEER GRIP OP JE LEVEN met cognitieve gedragstherapie (CGT)

Steeds denk je weer hetzelfde: Waarom ik? Dit is niet eerlijk. Ik voel me schuldig. Dit kan niet waar zijn. Ik kan dit niet.  Herken je dit? Dat er bepaalde gedachtes steeds terug keren, als bij een kapotte plaat? Ieder mens heeft een paar leidende gedachtes in zijn leven, teksten die we vanbinnen onbewust regelmatig herhalen. In tijden van emotionele stress kan dit extra intens gebeuren.

Elke gedachte kan ons gevoel en de manier waarop we ons gedragen beïnvloeden. Helaas zijn onze terugkerende gedachtes niet altijd even helpend of constructief. Met Cognitieve Gedragstherapie leer je je eigen gedachten en denkfouten te herkennen en meer te beheersen en aan te passen.

Cognitieve Gedragstherapie is een kortdurende, gestructureerde therapievorm die op het nu en de toekomst is gericht. Samen onderzoeken wij jou manier van denken en hoe deze jouw keuzes en emoties stuurt. En we gaan op zoek naar alternatieve, helpende gedachtes die bij jou en je doelen passen. Mede door huiswerkopdrachten leer je deze in de praktijk te brengen en ervaar je het indrukwekkende effect ervan en krijg je weer grip op je eigen leven.  

 € 85 p.p./ 127,50 (per stel/p/uur)

RELATIETHERAPIE (Emotionally Focused Therapy)

In elke relatie zijn er goede en slechte periodes. Maar soms duurt de moeilijke fase zo lang, dat je geen uitweg meer ziet. Misschien is het elke dag ruzie, misschien heerst er een bedriegelijke stilte- waaronder pijn of boosheid borrelt. Je hebt het gevoel samen eenzaam te zijn en je partner niet meer te bereiken. De verbinding, het wederzijdse begrip en liefde- volle gevoelens lijken verloren.

De verbinding, het wederzijdse begrip en liefde- volle gevoelens lijken verloren.De verbinding, het wederzijdse begrip en liefde- volle gevoelens lijken verloren. Als je je relatie nog een kans wil geven of er samen achter wilt komen of er nog een gezamenlijke toekomst is, is relatietherapie de juiste keuze. Hierbij leer je weer naar elkaar te luisteren en de ander,  jezelf en het conflict beter te begrijpen.

Hierbij leer je weer naar elkaar te luisteren en de ander,  jezelf en het conflict beter te begrijpen.Ontdek hoe je elkaar weer kunt bereiken. En beleef een nieuw gevoel van nabijheid en verbondenheid. Geef je relatie nog een kans, bel ScheidingsWIJS en vraag naar de mogelijkheden.

€ 85 p.p./ 127,50 (per stel/p/uur)


MEER INFORMATIE

Wil je meer informatie ontvangen over ons aanbod? Of wil je een vraag stellen. Vul dan dit formulier in.

Je kunt ook persoonlijk contact opnemen, bel dan met Trudy Top:
06 - 29 06 60 11