• OBA de hallen Amsterdam (map)
  • Hannie Dankbaarpassage
  • Amsterdam, NH, 1053
  • Netherlands

WORKSHOP VOOR OUDERS

  • Wat is er met de puber aan de hand?
  • Hoe werkt het kind en puberbrein?
  • Hoe maak ik contact met het sociale brein van mijn puber?
  • Hoe communiceer je met een puber?

Nieuwsgierig?  Kom dan op donderdag 6 oktober 2016 naar de workshop Contact met je puber in de OBA de Hallen.

Het sociale brein van een puber is vol in ontwikkeling en brengt veel verwarring met zich mee. Pubers ondergaan een heftige periode  en dit verschil per kind. Ze zijn erg druk bezig met de levensvragen wie ben ik, wie mag ik zijn , waar hoor ik bij. Over acceptatie en afwijzing. En als je als puber bijvoorbeeld betrokken bent bij de scheiding van je ouders kan dit een extra zware belasting zijn waardoor ze extreem gedrag kunnen laten zien.  Dit gedrag varieert van boosheid, snel geïrriteerd, agressief, terug getrokken, niet aanspreekbaar tot gelatenheid en niet in contact komen of veel afwezig zijn

Tijdens deze workshop leren ouder(s) hoe contact te maken en hoe contact te houden met je puber(s).