ScheidingsWIJS is er voor jou, je partner of ex-partner en je kinderen.

Elke dinsdagmiddag houdt ScheidingsWIJS van16.00 tot 17.00 uur een inloopspreekuur in de huisartsenpraktijk Dr. Zwaan voor iedereen die vragen heeft over relaties, verbroken relaties en/of (echt)scheidingen. Voor jezelf, als echtpaar, als ouder of voor je kind.

We ondersteunen je bij het voorkomen van of omgaan met een scheiding en bij het contact maken en houden met elkaar.

We adviseren je bij het maken van de juiste keuzes en bij het verwerken van je emoties. Samen werken we aan inzicht en perspectief. Wat heb jij nodig om uit het conflict te komen en je weer goed te voelen?

ScheidingsWIJS biedt relatietherapie, coaching en individuele ondersteuning voor volwassenen en voor de kinderen.

Meld je aan bij Annika Wunderwald, EFT therapeut op 06-45442543 voor het maken van een vrijblijvende afspraak op de Nassaukade 136 in Amsterdam.