• boshouwersschellekensspoormans familierecht (map)
  • 538 Overtoom
  • Amsterdam, NH, 1054
  • Netherlands

ScheidingsWIJS is er voor jou, je partner of ex-partner en je kinderen.

Elke vrijdag houdt ScheidingsWIJS van 12.00 tot 14.00 uur een spreekuur bij Familierecht Mediators kantoor Boshouwers Schellekens Spoormans (BSS) voor iedereen die vragen heeft over relaties, verbroken relaties en/of (echt)scheidingen. Voor jezelf, als ex - partner of als ouder voor je kind.

We ondersteunen je bij het voorkomen van of omgaan met een scheiding en bij het contact maken en houden met elkaar.

We adviseren je bij het maken van de juiste keuzes en bij het verwerken van je emoties. Samen werken we aan inzicht en perspectief. Wat heb jij nodig om uit het conflict te komen en je weer goed te voelen?

ScheidingsWIJS biedt relatietherapie, coaching en individuele ondersteuning voor volwassenen en voor de kinderen. Wil je direct een afspraak maken, bel dan Trudy Top op 06 29066011 of stuur een email naar trudy@scheidingswijs.com.