Scheiden en Kinderen. Wat dan?

Goede begeleiding bij de scheiding is een specialisme waaraan grote behoefte bestaat. Het team van professionals van het Scheidingscafé020 stelt de belangen van de kinderen voorop en kijkt met de beide ouders hoe in overleg met elkaar het ouderschap na de scheiding vorm gegeven kan worden.

Als de scheiding geregeld is en ieder apart woont, begint immers de echte uitdaging van het gescheiden opvoeden: de communicatie met de andere ouder en met de kinderen, het gedrag van de kinderen als reactie op de scheiding. Vaak hebben ouders het gevoel er alleen voor te staan.

Het Scheidingscafé020 is de plek waar u met andere ouders uw zorgen kunt delen, goede tips kunt krijgt van ouders die al langer gescheiden zijn en advies van professionals die uitgaan van overleg en afspraken in het belang van de kinderen.

Ons streven is aan ouders die met elkaar vastlopen tijdig de juiste hulp en advies aan te bieden, om te voorkomen dat ouders in een vechtscheiding belanden en de kinderen ‘in de knel’ geraken.

Wilt u ook uw dilemma’s, vragen en ervaringen delen? Kom dan vrijblijvend naar het Scheidingscafé020 en neem gerust een vriend, zus of vriendin uit uw eigen netwerk mee.

Meer informatie kunt u vinden op www.scheidingscafe020.nl. Wil u direct meer weten dan kunt u ons ook bellen op 06 29066011.

U kunt zich voor de Scheidingscafe020- avond aanmelden via ons contact formulier. We zien uw komst graag tegemoet.